Maatwerk raamdecoratie tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Rolgordijnen op maat gemaakt - Zowel lichtdoorlatend als verduisterend - Bereken online direct de prijs

Rolgordijnen

  • Op maat gemaakt
  • Bereken in 30 seconden de prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Rolgordijn vooraanzicht

Duo rolgordijnen

Vanaf
€ 39,89
Rolgordijn detail rolmechanisme

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Vanaf
€ 20,68
Zij aanzicht rolgordijn verduisterend

Rolgordijnen verduisterend

Vanaf
€ 32,63

Bestel online: Rolgordijnen

Rolgordijnen worden gebruikt door het hele huis bijvoorbeeld op slaapkamers om de zon te weren of in de woonkamer om de kamer aan te kleden. Er zijn vele reden om rolgordijnen te bestellen.

Alle rolgordijnen hebben een standaard hoogte van 220 cm. De breedte wordt voor u op maat gemaakt. Maatwerk hoeft niet prijzig te zijn. Bereken snel de prijs van uw rolgordijn online.

U heeft keuze uit vele verschillende kleuren. Deze zijn onderverdeeld in 2 categorieën, namelijk:


Aanvullend kunnen wij u ook aanbieden de duo rolgordijnen.

Onze rolgordijnen zijn op maat gemaakt, waardoor de montage zeer eenvoudig is. U heeft alleen een boor nodig voor het monteren van deze rolgordijnen. Doordat u de montage zelf doet is de prijs van rolgordijnen bij Creon zeer aantrekkelijk. Heeft u vragen over onze rolgordijnen? Alle informatie (voor inmeten / monteren of de kleur) kunt u terugvinden onder "Veelgestelde vragen" of als u klikt op het "i" teken bij het bestelformulier.

Als u besluit om uw rolgordijnen bij Creon te bestellen, is het belangrijk dat u de juiste maat en de gewenste kleur bepaalt. Wat betreft de kleur kunt u bij ons eenvoudig een kleurstaal bestellen. Als u besluit over te gaan tot een aankoop, dan krijgt u de prijs van de kleurstaal als korting op uw bestelling terug.

Wat betreft de maatvoering willen wij u graag wijzen op onze instructie voor het inmeten en het monteren. Als u twijfelt over de maatvoering kunt u ons altijd bereiken per telefoon 0184-760760 of via support@creon-online.eu. Let op dat deze producten voor u op maat worden vervaardigd. Dit houdt in dat het herroepingsrecht komt te vervallen.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur uw vraag in via het contactformulier.