Winkelwagen 0

€ 0,00

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok kozijnen en rolluiken

Houten jaloezieen

Houten jaloezieen zwart

Meest gekozen

Houten jaloezieen Zwart

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezieen wit

Meest gekozen

Houten jaloezieen Wit

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie as grijs

Meest gekozen

Houten jaloezieen As grijs

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie Dune

Houten jaloezieen Dune

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie Sand

Houten jaloezieen Sand

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie Antraciet

Houten jaloezieen Antraciet grijs

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie Cloud

Houten jaloezieen Cloud

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie Limestone

Houten jaloezieen Limestone

Vanaf

€ 60,89
Red mahonie houten jaloezie

Houten jaloezieen Red Mahoni

Vanaf

€ 60,89
Taupe

Houten jaloezieen Taupe

Vanaf

€ 60,89
Houten jaloezie golden oak

Houten jaloezieen Golden Oak

Vanaf

€ 60,89
Dark Walnut Houten jaloezieen

Houten jaloezieen Dark Walnut

Vanaf

€ 60,89

Houten jaloezieën op maat

Creon Raamdecoratie biedt u op maat gemaakte houten jaloezieën aan. Op deze pagina vind u een overzicht van de verschillende kleuren waarin de houten jaloezieën beschikbaar zijn. Voor elke interieur kunt u een gepaste kleur terug vinden. Zowel voor een landelijk interieur als een modern interieur. Zo kunt u de houten jaloezieën bestellen is diverse verschillende grijstinten, maar ook zijn de houten jaloezieën beschikbaar in de kleuren wit of zwart.

Na de keuze van de gewenste kleur, vult u eenvoudig de door u gewenste afmetingen in waarna u direct de prijs van de houten jaloezie krijgt. De afmetingen kunt u op de mm nauwkeurig invullen. Let wel altijd op dat u een speling hanteert bij montage in de dag, zodat de houten jaloezie netjes tussen de dagkanten past.

Kleurstalen houten jaloezieen

Voor binnen wordt vaak niet gewerkt met RAL kleuren. Voor elke fabrikant kan de kleur "wit" anders uitpakken en daarom is het soms moeilijk de gewenste kleur te kiezen. Bestel daarom online direct kleurstalen van de houten jaloezieën. Bestel bij twijfel daarom altijd eerst een kleurstaal. Met enige regelmaat maken wij het mee dan klanten na het zien van de kleurstalen toch een andere kleur kiezen. U heeft keuze uit de verschillende kleuren van de houten jaloezie en de verschillende kleuren band. Voor de kleurstalen vragen wij een kleine vergoeding. Met de kleurstaal sturen wij een kortingscode mee, ter waarde van de kleurstaal. Als u besluit om de raamdecoratie te bestellen, ontvangt u het bedrag van de kleurstaal dus weer terug.

Houten jaloezieen inmeten en monteren

Bij Creon Raamdecoratie kunt u online tegen aantrekkelijke prijzen houten jaloezieen bestellen. Deze lage prijzen zijn mogelijk doordat u zelf het inmeten en de montage verzorgt. U staat er met het inmeten en de montage natuurlijk niet alleen voor. Zo vindt u op onze web-site diverse handleidingen voor het inmeten en het monteren (zie opmeet instructies houten jaloezieen en montage instructies houten jaloezieen. Daarnaast kunt u uiteraard ook per e-mail of per telefoon bij ons terecht voor vragen.

Voor de montage van de houten jaloezieen heeft u weinig gereedschappen nodig. Zo is een goede accutol voldoende. Voor iedere doe-het-zelver is het ophangen van houten jaloezieen kinderspel.

Prijzen houten jaloezieën

U kunt online bij Creon Raamdecoratie tegen lage prijzen houten jaloezieen bestellen. De online prijzen kunnen vaak tot 50% verschillende t.o.v. de prijzen in de winkel of de grotere bouwmarkten c.q. woonketens.

Deze lage prijs is mogelijk doordat u zelf online en eenvoudig de prijs van een houten jaloezie kunt berekenen. De levertijd van de houten jaloezieen is ongeveer Weken - 4 a 8. Daarnaast werkt Creon met een zeer beperkt aanbetaling alvorens uw bestelling in productie wordt genomen. Zo hoeft u slechts 5% aan te betalen.

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur uw vraag in via het contactformulier.

  • Scherpe prijzenScherpe prijzen
  • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
  • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
  • Ook rolluiken en zonweringOok kozijnen en rolluiken