Maatwerk raamdecoratie tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal

Bestel online raamdecoratie tegen aantrekkelijke prijzen

Houten Jaloezieen

Klanten waarderen Creon Houten Jaloezieen als volgt

Rated 4.5/5 based on 2 customer reviews
  • Door (-)
    5/ 5stars
    "Super snelle Service en mooi op maar gemaakt! alleen miste we een paar schroefjes "
  • Door (-)
    4/ 5stars
    "Snelle en nette levering. Mooi op maat gemakkelijk te monteren."

Toon alle reviews

Houten jaloezieen op maat

Creon Raamdecoratie biedt u op maat gemaakte houten jaloezieen aan. Op deze pagina vind u een overzicht van de verschillende kleuren waarin de houten jaloezieen beschikbaar zijn. Voor elke interieur kunt u een gepaste kleur terug vinden. Zowel voor een landelijk interieur als een modern interieur. Zo kunt u de houten jaloezieen bestellen is diverse verschillende grijstinten, maar ook zijn de houten jaloezieen beschikbaar in de kleuren wit of zwart.

Na de keuze van de gewenste kleur, vult u eenvoudig de door u gewenste afmetingen in waarna u direct de prijs van de houten jaloezie krijgt. De afmetingen kunt u op de mm nauwkeurig invullen. Let wel altijd op dat u een speling hanteert bij montage in de dag, zodat de houten jaloezie netjes tussen de dagkanten past.

In aanvullende hierop wordt u ook een speciaal exclusief assortiment geboden waar de kleuren een soort hout structuur hebben. De lamellen van de houten jaloezieen zijn grover en hebben daardoor een exclusieve robuuste uitstraling. Deze lijn is beschikbaar in 5 verschillende kleur, zoals "Ash" en "Black Coffee". De kleur Ash is bevat bijvoorbeeld diverse grijze tinten. De kleur Black Coffe is een bruine warme kleur.

Houten jaloezieen inmeten en monteren

Bij Creon Raamdecoratie kunt u online tegen aantrekkelijke prijzen houten jaloezieen bestellen. Deze lage prijzen zijn mogelijk doordat u zelf het inmeten en de montage verzorgt. U staat er met het inmeten en de montage natuurlijk niet alleen voor. Zo vindt u op onze web-site diverse handleidingen voor het inmeten en het monteren (zie opmeet instructies houten jaloezieen en montage instructies houten jaloezieen. Daarnaast kunt u uiteraard ook per e-mail of per telefoon bij ons terecht voor vragen.

Voor de montage van de houten jaloezieen heeft u weinig gereedschappen nodig. Zo is een goede accutol voldoende. Voor iedere doe-het-zelver is het ophangen van houten jaloezieen kinderspel.

Prijzen houten jaloezieen

U kunt online bij Creon Raamdecoratie tegen lage prijzen houten jaloezieen bestellen. De online prijzen kunnen vaak tot 50% verschillende t.o.v. de prijzen in de winkel of de grotere bouwmarkten c.q. woonketens.

Deze lage prijs is mogelijk doordat u zelf online en eenvoudig de prijs van een houten jaloezie kunt berekenen. De levertijd van de houten jaloezieen is ongeveer 10 tot 18 werkdagen. Daarnaast werkt Creon met een zeer beperkt aanbetaling alvorens uw bestelling in productie wordt genomen. Zo hoeft u slechts 5% aan te betalen.