• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Maatwerk raamdecoratie tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Bestel online raamdecoratie tegen aantrekkelijke prijzen

Het inmeten van uw paneelgordijnen

U kunt paneelgordijnen vaak op verschillende manieren monteren. De paneelgordijnen kunnen worden gemonteerd met een bevestigingsclip welke zowel "op de dag" als "in de dag" gemonteerd kunnen worden.

Het inmeten van producten zal niet iets zijn wat u dagelijks doet, daardoor bent u waarschijnlijk niet bekend met termen als "in de dag". Daarom houden wij het zo eenvoudig mogelijk. Let op dat de maten die u op onze website invoert de netto productie maten zijn en dat Creon hier geen speling van af haalt. De breedte die u op geeft is inclusief het ophang mechanisme. Zorg dat u de alles goed opmeet, voor maatwerkproducten is het herroepingsrecht uitgesloten. Mocht u vragen hebben tijdens het inmeten of twijfelen over de maatvoering, neem dan met ons contact op.

 • Hoe de paneelgordijnen in te meten voor montage op de muur
  • 1. Meet de breedte aan de binnenzijde van muur tot muur en de hoogte van dagkant tot vloer of vensterbank. Trek van de hoogte 10 mm af, zodat de paneelgordijnen net boven de vloer of vensterbank zweven.
   2.Bij montage op één stenen muur dient u de bovenrail minimaal 4 cm uit de dagkant te monteren en telt u dus in de hoogte 4 cm op.
   3. Als u wilt dat de bovenrail verder naar boven komt, kunt u uiteraard de hoogte verder vergroten.
   4. U kunt naar eigen inzicht de breedte vergroten, zodat de paneelgordijnen in de open stand achter de muur valt en niet voor uw beglazing uit komt.
 • Hoe de paneelgordijnen in te meten voor montage op het plafond
  • 1. Meet de breedte aan de binnenzijde van muur tot muur en de hoogte van plafond tot vloer of vensterbank. Trek van de hoogte 10 mm af, zodat de paneelgordijnen net boven de vloer of vensterbank zweven.
   2. U kunt naar eigen inzicht de breedte vergroten, zodat de paneelgordijnen in de open stand achter de muur valt en niet voor uw beglazing uit komt.

Mocht u vragen hebben tijdens het inmeten of twijfelen over de maatvoering, neem dan met ons contact op per e-mail bijvoorbeeld d.m.v. een foto in te sturen.

Bent u klaar met het inmeten en heeft u een keuze gemaakt wat betreft de kleur? Bestel dan nu uw paneelgordijnen online.