• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Maatwerk raamdecoratie tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Paneelgordijnen - Op maat gemaakt - Eenvoudig online bestellen

paneelgordijnen

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Paneelgordijn

Paneelgordijnen op maat

Paneelgordijnen zijn geschikt als raamdecoratie voor zowel particuliere en zakelijke toepassingen. Aan de bovenzijde zit een rail welke bestaat uit diverse banen. Hierdoor kunnen de panelen langs elkaar heen schuiven.

Alle paneelgordijnen worden bij Creon Raamdecoratie op maat gemaakt. U kunt eenvoudig de breedte / hoogte opgeven, waarna de web-shop direct voor u de beste prijs berekent. Doordat de paneelgordijnen op maat zijn gemaakt, is de montage zeer eenvoudig. U heeft enkel een boor nodig voor het monteren van paneelgordijnen. Doordat u de montage zelf doet is de prijs van paneelgordijnen bij Creon zeer aantrekkelijk. Heeft u vragen over onze paneelgordijnen? Alle informatie (voor inmeten / monteren of de kleur) kunt u terugvinden onder "Veelgestelde vragen".

Als u besluit om uw paneelgordijnen bij Creon te bestellen, is het belangrijk dat u de juiste maat en de gewenste kleur bepaalt. Wat betreft de kleur kunt u bij ons eenvoudig een kleurstaal bestellen. Als u besluit over te gaan tot een aankoop, dan krijgt u de prijs van de kleurstaal als korting op uw bestelling terug.

Wat betreft de maatvoering willen wij u graag wijzen op onze instructie voor het inmeten en het monteren. Als u twijfelt over de maatvoering kunt u ons altijd bereiken per telefoon (0184-760760) of via e-mail. Let op dat deze producten voor u op maat worden vervaardigd. Dit houdt in dat het herroepingsrecht komt te vervallen.

Bedrukken paneelgordijnen voor bijvoorbeeld op kantoor

De paneelgordijnen worden regelmatig gebruikt voor zakelijke toepassingen. Denk hierbij als zonwering van lange raampartijen. Ook langs glazen vergaderruimtes worden de paneelgordijnen gebruikt. Daarnaast kunnen de paneelgordijnen worden voorzien van een print naar eigen wens. Bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of uw producten op de paneelgordijnen printen. Voor bedrukte paneelgordijnen wordt de witte stof gebruikt als ondergrond. U dient voor bedrukte paneelgordijnen per e-mail één offerte aan te vragen. Specificeer hierbij zo volledig mogelijk de gewenste afmetingen / uitvoering van de paneelgordijnen.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.